Voksne

Bidra til at voksne i ditt lokalmiljø setter søkelys på moderne slaveri under  Global uke (13. til 20. nov.) eller annet tidspunkt som passer i høst. Gi saken et ekstra løft ved å gjøre det sammen med folk fra andre kirkesamfunn i ditt nabolag! Og inviter gjerne frivilligsentral, flyktningmottak, andre trossamfunn med. Temaet angår alle!

♦ Hold en temakveld om moderne slaveri. Få besøk av en ressursperson (internasjonal gjest, eller fagpersoner fra politiet, Frelsesarmeen, Røde Kors, Kirkens Bymisjon osv.): Vi hjelper deg å få tak i egnet besøk. Kontakt oss!

♦ Sett fokus på sammenhengen mellom flyktningesituasjonen og moderne slaveri! Bruk tegneserien om Ahmad med samtaleopplegg.

♦ Ta temaet inn i gudstjenesten eller møtet i din menighet – bruk gudstjenesteressursene. Ønsker dere prekenholder, kontakt oss, så prøver vi å skaffe.

♦ Kjør film etterfulgt av samtaleopplegg.

♦ Arranger bibelstudium: Hva sier Bibelen om slaveri og menneskeverd – og hvordan er dette aktuelt i dag?

♦ Arranger klesbyttedag med seminar om bærekraftig liv og rettferdig handel (f. eks. med fokus på tekstil- og skoindustrien: Hva kan vi som vanlige forbrukere gjøre? Et svar er å betale mer for varen – et annet er å la klærne få et lengre liv ved å bytte dem bort.

Husk å registrere arrangementet på nettsidene! Husk at du kan søke om støtte til arrangementet.
For å få besøk, prekenholder, forslag til aktiviteter, m.m. kontakt oss i Norges Kristne Råd på efs@norkr.no eller tlf. 23 08 13 25.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..