Linserett

shutterstock_265594649

400 g linser legges i vann dagen før
2 store løk
4 fedd hvitløk
1 squash
1 liten aubergin
1 rød paprika
2 bokser eller kartonger flådde tomater
1 ts koriander
1 ss kumin
1 ts tandori masala
litt rød finhakket chili
2 ts frisk revet ingefær
1 ss sitron
1 ts honning
1 ts vegetarisk buljong
1 boks kokosmelk
rapsolje
salt

Lag gjerne retten dagen i forveien slik at linsene tar til seg smaken av krydderne.

Kok linsene til de er møre.

Sur hakket løk med krydderblandingen i litt rapsolje. Tilsett squash, auberginer og paprika skåret i biter og surr litt videre. Ha i hvitløk og ingefær på slutten. Tilsett flådde tomater og la alt koke ca 30 minutter. Ha i sitron, honning, kokosmelk og de kokte linsene. Gi retten et oppkok.

Serveres med brun ris, grove rundstykker og en grønn salat. Rørte tyttebær er også godt til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: