Indisk kikertkarri

shutterstock_224694601

(4 personer)

2 løk
4 fedd hvitløk
1 ss olje
1 1/4 ts chilipulver
1 1/4 ts salt
1 1/4 ts gurkemeie
1 1/4 ts paprika
1 1/4 ss malt spisskummen
1 1/4ss malt koriander
2 bokser kikerter, avrente og skylte
2 bokser hakkede tomater
1 1/4 ts garam masala
1 boks kokosmelk

Skjær løken i tynne skiver og press hvitløken. Fres i olje over middels varme til løken er myk. Ha i chilipulver, salt, gurkemeie, paprika, spisskummen og koriander. Stek i 1 minutt. Ha i kikerter og tomater og rør sammen. La småkoke under lokk i 20 minutter. Rør om av og til. Rør deretter inn kokosmelk og garam masala, og la det småkoke under lokk i 10 min til. Serveres med ris, pitabrød eller nanbrød og salat. Også godt med mangochutney og raita.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: