Seminar om moderne slaveri – global og lokalt

Lørdag 16.novmber kl.12-14
Frelsesarmeen Trondheim

KIRKENE SAMMEN I KAMPEN MOT MODERNE SLAVERI

10.-17. november arrangeres Global uke mot moderne slaveri. Global uke er et initiativ fra kirkene i Norge, samlet i Norges Kristne Råd, for å belyse global urettferdighet sammen og samtidig i løpet av en fast årlig uke.

I denne anledning inviterer TRONDHEIM KRISTNE RÅD i samarbeid med NORGES KRISTNE RÅD til seminar med dette som aktuelt tema! På dette seminaret deltar blant andre:

Anne Makumi fra Kenya er leder for Salvation Army sitt Anti-Human Trafficking Prosjekt i Kenya (East Territory). Hun sier kirkene har et stort «fotavtrykk» og viktig nærvær i mange lokalsamfunn og kan spille en svært viktig rolle i bekjempelsen av moderne slaveri, men «Aller først må vi lære om og forstå hva moderne slaveri er», sier hun. Ann vil dele fra situasjonen i Kenya og anti-slaveri-arbeid som gjøres der.

Erhard Hermansen er generalsekretær i Norges Kristne Råd som står bak Global Uke mot moderne slaveri. Sammen med 25 andre kirkeledere signerte han opprop mot moderne slaveri som ble overlevert storting og regjerning under Global uke i fjor. Hva har skjedd siden da, og hvordan kan vi som kirker og som kristne engasjere oss i kampen mot moderne slaveri?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..