Sett av Global uke 2018 i kalenderen

stunt global ukeI 2017 omfattet Global uke mer enn 80 arrangementer og menigheter fra syv landsdekkende kirkesamfunn deltok, foruten fem folkehøgskoler og tre høgskoler. Ta en titt på Arrangementsoversikten fra i fjor for å se bredden!

Vi håper enda flere vil bli med på å sette søkelys på moderne slaveri i 2018 for å øke kunnskapen og engasjementet.  Noter datoene for i år: 11. -18. november. Hør også gjerne med nabomenigheten og lokale ressurspersoner og -grupper som finnes i ditt område om de har lyst til å gjøre noe sammen med dere! (Frelsesarmeen, politiet, krisesentre, den lokale Framtiden i Våre Hender – gruppa, A21, Kirkens Bymisjon, Hope for Justice, folkehøgskoler, osv.)  Husk at alt må ikke skje under uke 46, det fullt mulig å legge det inn på andre tidspunkt om det er lettere.

Les mer på sidene våre om hva du kan gjøre og ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å spille ball om hvordan dere kan markere uka hos dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: