Sett av Global uke 2018 i kalenderen

stunt global uke

Fra markering på Oslo S, Global uke 2016. Øverst: Syrisk bomullsplukker i Tyrkia.

I 2017 omfattet Global uke 106 arrangementer i 15 fylker. Menigheter fra syv landsdekkende kirkesamfunn deltok, foruten fem folkehøgskoler og tre høgskoler. Ta en titt på Arrangementsoversikten fra i fjor for å se bredden!

 

Vi håper enda flere vil bli med på å sette søkelys på moderne slaveri i 2018 for å øke kunnskapen og engasjementet.  Noter datoene: 11. -18. november. Hør også gjerne med nabomenigheten og lokale ressurspersoner og -grupper som finnes i ditt område om de har lyst til å gjøre noe sammen med dere! (Frelsesarmeen, politiet, krisesentre, den lokale Framtiden i Våre Hender – gruppa, A21, Kirkens Bymisjon, Hope for Justice, folkehøgskoler, osv.)  Husk at alt må ikke skje under uke 46, det fullt mulig å legge det inn på andre tidspunkt om det er lettere.

Les mer på sidene våre om hva du kan gjøre og ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å spille ball om hvordan dere kan markere uka hos dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..