Bli med og gjør verden litt mer rettferdig!

Hver dag nyter vi jordbruksråvarer som kaffe, te og bananer. Råvarer som er dyrket frem i land i Latin-Amerika, Afrika og Asia med utbredt fattigdom der arbeidstaker- og menneskerettigheter ikke står like sterkt som hos oss. Jordbrukssektoren er dessverre også den sektoren der det er mest utbredt barne- og slavearbeid.

13.mai er det verdens dag for rettferdig handel og for å markere Fairtrade gjennomføres den globale kampanjen World Fairtade Challenge. Fra 11.-13. mai håper vi så mange som mulig ønsker å bidra til at dette blir en stor markering, du kan faktisk registrere markeringer i hele mai. En markering kan være alt fra å dele en kopp Fairtrade-kaffe med en venn eller kollega, til å arrangere en markering på jobben, skolen, 17. mai frokosten eller i kommunen der dere benytter Fairtrade-produkter og snakker om hvorfor rettferdig handel er viktig.

Slik deltar du:
1. Registrer din markering.
2. Last ned materiell.
3. Del bilder av din markering i sosiale medier med #fairtradechallenge og @fairtradenorge og utfordre venner og kolleger til å delta.

Mer informasjon finner du på www.fairtradechallenge.no 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..