Aksjon: Not for sale

Frihet21 er en årlig solidaritetsmarkering med kirken som pådriver hvor en mobiliserer en bevegelse av menn og kvinner, unge og gamle til å bruke sin stemme for rettferdighet og menneskers frihet.

Kirken har et moralsk ansvar for å engasjerer seg i kampen mot slaveri. Vi forandrer ikke verden på en dag, men det vi gjør denne dagen kan bidra til at verden ser annerledes ut om 20 år, og at vi en dag får oppleve at –slaveriet er avskaffet. Kirkens styrker er at vi kan sørge for kontinuitet i markeringene.

LØRDAG 11. MARS: NOT FOR SALE AKSJON

Hensikten med ”Not for sale-aksjon” er å markere motstand mot å kjøpe varer og tjenester levert av ofre for menneskehandel. Vi syns ikke det er greit at mennesker blir solgt som en forbruksvare til norske forbrukere.

Vi oppfordrer folk i kirken og mannen i gata til å ta selfie med en hensikt ved å sette opp foto stander der folk kan ta bilde. Kampanjen gjennomføres på sosiale medier ved å publisere bilde med ”NOT FOR SALE” plakaten.

 • Stavanger: Klubbgata (utenfor Steam) 12-14 
 • Sandnes: Kvadrat 12-14 
 • Karmøy: AMFI Åkrehamn 12-14. 
 • Egersund: Amfi Eikunda 12-14 
 • Oslo: Egertoget 12-14
 • Drammen: Bragernes torg 12-14 
 • Tønsberg: Tønsberg torg 12-14

SØNDAG 12. MARS: FRIHET21 WORSHIP

På Frihet21 Worship samles kirken til lovsang, bønn og appell. Det informeres også om det moderne slaveriet og hvordan vi kan være med å sette en stopper for det. Vi tror noen av kirkens viktigste våpen i kampen mot det moderne slaveriet er bønn og lovsang. Vi vil be for ofrene, for bakmenn, for myndigheter og om økende global bevissthet slik at flere skal engasjere seg og stå opp for ofrene. Vi oppfordrer også folk til å gi en pengegave og aktivt støtte en frivillig organisasjon som jobber med å stoppe slaveriet. Ved å samle kirker i ulike byer på samme tid, tror vi at stemmen vår blir sterkere og at vi kan være nøkkelen til andres frihet.

 • Stavanger: Kirkebakken 34 – kl 1800
 • Sandnes: Fredheim arena – kl 1915
 • Karmøy: Skudenesvegen 1, 4250 Kopervik – kl 1600
 • Egersund: Elganeveien 1 – kl 1200
 • Oslo: Sannergata 12 –  kl 1800
 • Drammen: Attic Scene – kl 1300
 • Tønsberg: Øvre Langgate 11 – kl 1200
 • Trondheim: Betel Trondheim, Prinsens Gate 10B –  kl 19.30
 • Ålesund: Agapekirka, Tverrvegen 30 – kl 1100

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..