I bønn for ofre for menneskehandel

Søndag 25. september er det internasjonal bønnedag for ofre for menneskehandel. Frelsesarmeen markerer dagen over hele verden, og her i Norge er det blant annet laget en egen bønnedagsavis. Her kan du lese om menneskehandel, hva som skjer både nasjonalt og internasjonalt, og du kan finne ressurser til bønnedagen.

– Vi tror at bønn kan være et våpen mot utnyttelse av mennesker og være med å gi håp til de som har blitt ofre for menneskehandel, sier Petra Kjellen Brooke, koordinator for Frelsesarmeens anti trafficking arbeid i Norge, Island og Færøyene.

Les mer her.

Last ned bønnedagsavisen her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..