Gudstjeneste (2015)

Forbønner for klimarettferdighet
Her er to bønner du kan ta inn i gudstjenesten eller andre samlinger. Den første er kort og ble utarbeidet i forbindelse med Klimapilegrim 2015 i sommer. Den andre er litt lengre og fungerer som en veksellesning, evt. med sang mellom bønneleddene.

Prekeninspirasjon
La deg inspirere av teksten «Det ulovlige bildet» av Sven Aasmundtvedt eller finn  momenter til preken på Skaperverkets dag. Du finner også flere prekemomenter utarbeidet under Ressurser til Skaperverkets dag på gronnkirke.no

Musikk og sanger/salmer
Her finner du en rekke forslag å velge fra: Til Skaperverkets dag Se også forslag på klimakirken.no og  Metodistkirkens grønne ressursperm.
For forslag for barn og ungdom, se her.

Flere gudstjenesteressuser
En rekke liturgiske elementer fra ulike trostradisjoner, forslag til sanger og salmer, inspirasjon til preken, forslag til kirkekaffen m.m. på gronnkirke. Du kan også laste ned bønner, tips og ideer fra ressursmateriellet utarbeidet til Klimapilegrim 2015.

I forbindelse med Global uke har Adventistkirken og ADRA Norge laget et hefte med gudstjenesteressurser som blant annet inneholder forslag til poster i vandregudstjeneste, bibelstudie om klima, sanger og punkter til bønn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..